/ Nieuws

Loting voorronde WK verricht

PDC World Championship

27-11-2017 02:00

55 spelers voor de eerste ronde van het WK zijn al bekend. Maandag komt daar tijdens het kwalificatietoernooi een 56e speler bij, maar de laatste acht spelers proberen zich tijdens het WK via een voorronde voor de eerste ronde te plaatsen.

Inmiddels heeft de loting voor die voorronde plaatsgevonden. Zo speelt voormalig Lakeside finalist Jeff Smith tegen Luke Humphries, mag de Russische World Cup of Darts deelnemer Aleksandr Oreshkin de eerste ronde proberen te bereiken tegen de Duitser Kevin Munch en neemt de winnaar van het North American Championship, Willard Bruguier het op tegen Cody Harris. De Belg Kenny Neyens weet pas na het kwalificatietoernooi tegen wie hij het gaat opnemen.

 

William Hill World Darts Championship 2018 – Loting voorronde

 

Jeff Smith v Luke Humphries

PDPA Qualifier Runner Up v Alan Ljubic

Xiao Chen Zong v Bernie Smith

Kenny Neyens v PDPA Qualifier 3e plaats

Seigo Asada v Gordon Mathers

Kai Fan Leung v Paul Lim

Willard Bruguier v Cody Harris

Aleksandr Oreshkin v Kevin Munch

 

Door: Michel Mulders

/ MEER NIEUWS

Dan Dawson probeert Nederlands eten: 'Dit is walgelijk!'
Jacques Nieuwlaat en de Engelse commentator Dan Dawson gingen december vorig jaar een weddenschap met elkaar aan. Ze voorspelden de eerste en tweede ronde van het WK, en de verliezer trakteerde de winnaar op pakket met lokale producten.
Lees meer
Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval
Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.
Lees meer
Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'
Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."
Lees meer
De Sousa finisht 39 zoals je nog nooit gezien hebt! (video)
Jose de Sousa had in de vierde leg van zijn partij tegen Daryl Gurney op de Danish Darts Open 39 over. De Portugees maakte een rekenfout.
Lees meer
Van Barneveld definitief niet naar World Matchplay
Raymond van Barneveld zal niet deelnemen aan de World Matchplay. De Nederlander heeft te weinig ponden binnengesleept om aanspraak te mogen maken op een startbewijs.
Lees meer
Nederlanders succesvol in Engeland, 15-jarige Engelse wint vier titels
Wesley Harms en Richard Veenstra zijn dit weekend met titels teruggekeerd vanuit Engeland. De twee wonnen samen het koppeltoernooi 'England Pairs', terwijl Harms met de England National Singles ook een individuele prijs pakte.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken