/ Nieuws

Van der Voort walst over Beaton heen

PDC World Championship

22-12-2017 15:43

Video's onderaan

Vincent van der Voort heeft met groot gemak de derde ronde bereikt. Met een eclatante 4-0 zege stuurde hij de Engelse veteraan Steve Beaton naar huis.

Nadat de Noord Hollander in de eerste ronde Dave Chisnall al geen set gunde, deed van der Voort nu hetzelfde met Steve Beaton. Het lange eind van Purmerend kampte een lange tijd met een rugblessure, maar dat leed lijkt nu achter de rug te zijn. Met goede scores en goede finishes liep van der Voort snel naar een 2-0 voorsprong in sets. Beaton kwam nog wel terug, maar was niet bij machte om zijn kansen te benutten. Vincent profiteerde daar optimaal van en kon zo de wedstrijd helemaal zijn kant op laten vallen.  Met een gemiddelde van 101.17 gooide van der Voort zijn hoogste gemiddelde ooit op het WK. In de derde ronde wacht de winnaar van de wedstrijd tussen Raymond van Barneveld en Kyle Anderson.

Alle informatie over het WK Darts, de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is gemakkelijk in ons toernooicenter terug te vinden.

Door: Johan Sepers

1 Van der Voort wervelt langs Beaton

/ MEER NIEUWS

Dan Dawson probeert Nederlands eten: 'Dit is walgelijk!'
Jacques Nieuwlaat en de Engelse commentator Dan Dawson gingen december vorig jaar een weddenschap met elkaar aan. Ze voorspelden de eerste en tweede ronde van het WK, en de verliezer trakteerde de winnaar op pakket met lokale producten.
Lees meer
Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval
Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.
Lees meer
Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'
Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."
Lees meer
De Sousa finisht 39 zoals je nog nooit gezien hebt! (video)
Jose de Sousa had in de vierde leg van zijn partij tegen Daryl Gurney op de Danish Darts Open 39 over. De Portugees maakte een rekenfout.
Lees meer
Van Barneveld definitief niet naar World Matchplay
Raymond van Barneveld zal niet deelnemen aan de World Matchplay. De Nederlander heeft te weinig ponden binnengesleept om aanspraak te mogen maken op een startbewijs.
Lees meer
Nederlanders succesvol in Engeland, 15-jarige Engelse wint vier titels
Wesley Harms en Richard Veenstra zijn dit weekend met titels teruggekeerd vanuit Engeland. De twee wonnen samen het koppeltoernooi 'England Pairs', terwijl Harms met de England National Singles ook een individuele prijs pakte.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken