/ Nieuws

Van der Voort walst over Beaton heen

PDC World Championship

22-12-2017 15:43

Video's onderaan

Vincent van der Voort heeft met groot gemak de derde ronde bereikt. Met een eclatante 4-0 zege stuurde hij de Engelse veteraan Steve Beaton naar huis.

Nadat de Noord Hollander in de eerste ronde Dave Chisnall al geen set gunde, deed van der Voort nu hetzelfde met Steve Beaton. Het lange eind van Purmerend kampte een lange tijd met een rugblessure, maar dat leed lijkt nu achter de rug te zijn. Met goede scores en goede finishes liep van der Voort snel naar een 2-0 voorsprong in sets. Beaton kwam nog wel terug, maar was niet bij machte om zijn kansen te benutten. Vincent profiteerde daar optimaal van en kon zo de wedstrijd helemaal zijn kant op laten vallen.  Met een gemiddelde van 101.17 gooide van der Voort zijn hoogste gemiddelde ooit op het WK. In de derde ronde wacht de winnaar van de wedstrijd tussen Raymond van Barneveld en Kyle Anderson.

Alle informatie over het WK Darts, de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is gemakkelijk in ons toernooicenter terug te vinden.

Door: Johan Sepers

1 Van der Voort wervelt langs Beaton

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken