/ Nieuws

Jan Dekker onderuit in de tweede ronde

PDC World Championship

22-12-2017 17:20

Video's onderaan

Jan Dekker is er niet in geslaagd om de derde ronde te halen in Ally Pally. Zuiderbuur Dimitri van den Bergh was met 4-2 te sterk voor de Drent.

Dekker begon zoals voor hem te doen gebruikelijk niet al te sterk en verloor de eerste set met 3-0. In de tweede set leek Doubledecker op stoom te komen. De set ging met 3-1 zijn kant op. Twee hoge finishes van the Dreammaker zorgden ervoor dat de derde set in Belgische handen kwam. Vooral de 126 voor de set deed pijn bij onze landsgenoot. In deze fase leek het wel of van den Bergh geen dubbel meer kon missen. Ook de vierde set werd een prooi voor de kersverse wereldkampioen bij de jeugd. Jan Dekker knokte nog wel terug en won de vijfde set met 3-1. In de zesde set was het van den Bergh die dicteerde en uiteindelijk met 3-0 de partij binnenhaalde.

Alle informatie over het WK Darts, de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is gemakkelijk in ons toernooicenter terug te vinden.

Door: Johan Sepers

1 Dekker verliest van Van den Bergh
2 Dekker: 'Daarna was het gewoon pudding'

/ MEER NIEUWS

Dan Dawson probeert Nederlands eten: 'Dit is walgelijk!'
Jacques Nieuwlaat en de Engelse commentator Dan Dawson gingen december vorig jaar een weddenschap met elkaar aan. Ze voorspelden de eerste en tweede ronde van het WK, en de verliezer trakteerde de winnaar op pakket met lokale producten.
Lees meer
Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval
Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.
Lees meer
Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'
Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."
Lees meer
De Sousa finisht 39 zoals je nog nooit gezien hebt! (video)
Jose de Sousa had in de vierde leg van zijn partij tegen Daryl Gurney op de Danish Darts Open 39 over. De Portugees maakte een rekenfout.
Lees meer
Van Barneveld definitief niet naar World Matchplay
Raymond van Barneveld zal niet deelnemen aan de World Matchplay. De Nederlander heeft te weinig ponden binnengesleept om aanspraak te mogen maken op een startbewijs.
Lees meer
Nederlanders succesvol in Engeland, 15-jarige Engelse wint vier titels
Wesley Harms en Richard Veenstra zijn dit weekend met titels teruggekeerd vanuit Engeland. De twee wonnen samen het koppeltoernooi 'England Pairs', terwijl Harms met de England National Singles ook een individuele prijs pakte.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken