/ Nieuws

Smith ‘whitewashed” van Barneveld: 7-0!

Premier League

05-4-2018 23:56

Al in de eerste leg liet Smith zien dat hij in goede vorm is. Met een 86 finish op de Bulls-Eye brak hij Barney direct. Van Barneveld maakte een wat timide indruk tijdens de wedstrijd. Het liep duidelijk niet zoals hij het zich had voorgesteld. Hij kreeg nog wel vijf kansen om een dubbel te gooien, maar die waren niet aan de Hagenaar besteed. Van Barneveld blijft op 8 punten staan en zal toch zijn grootse vorm moeten tonen om kans te maken op de play-offs. Michael Smith doet hele goede zaken. De man uit St. Helens komt op 14 punten. Daarmee staat de Engelsman samen met Michael van Gerwen op de eerste plaats. Mighty Mike komt later vanavond nog in actie tegen Mensur Suljovic.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7darts.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken