/ Nieuws

Wright en Gurney delen de punten in Liverpool

Premier League

05-4-2018 23:41

Beide spelers schieten overigens niet veel op met deze puntendeling. De hele wedstrijd zat er weinig verschil tussen de spelers. Tijdens de wedstrijd bracht de PDC naar buiten dat Eric Bristow op 60-jarige leeftijd was overleden. Peter Wright leek tijdens de wedstrijd al op de hoogte te zijn van het overlijden van de eerste echte ster van de dartswereld. Hij vocht tegen de tranen, maar liet na de wedstrijd zijn emoties de vrije loop.

Whitlock verslaat Price in dramatisch slechte wedstrijd

De reeds gedegradeerde Gerwyn Price was niet erg geïnspireerd tijdens zijn laatste optreden van deze editie van de Premier League. Met een duidelijke 7-3 werd de Welshman verslagen door Simon Whitlock. Eigenlijk was het enige hoogtepunt van de wedstrijd een 164 finish van de Australiër in de achtste leg van de wedstrijd. Beide spelers speelden niet op hun top. Dit bleek ook uit de gemiddelden van de beide heren. Simon Whitlock liet 81.94 noteren, terwijl The Iceman bleef steken op 76.94. Whitlock komt op 10 punten en doet zeker nog mee voor de play-offs. The Wizard zal de aankomende weken wel uit een ander vaatje moeten tappen om zich daadwerkelijk te plaatsen voor de O2 Arena.

Cross doet uitstekende zaken tegen Anderson

Wereldkampioen Rob Cross heeft uitstekende zaken gedaan in de Premier League. Voltage versloeg in een leuke wedstrijd de Schot Gary Anderson met 7-5. Het verschil in deze wedstrijd zat in het begin van de wedstrijd. Anderson was nogal slordig op de dubbels en de wereldkampioen profiteerde optimaal van de missers van de Schot. In de beslissende twaalfde leg liep de Engelsman makkelijk weg en kreeg van Anderson de tijd om de winnende pijl in de dubbel 16 te gooien.

 

 

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7darts.

 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken