/ Nieuws

Gelijke spelen domineren de laatste avond in Aberdeen

Premier League

10-5-2018 22:22

Daryl  Gurney mocht maximaal maar  twee legs tegen krijgen om te kunnen blijven hopen op een plek bij de laatste vier.  Superchin liep uit naar een  5-2 voorsprong maar toen  Snakebite zijn derde  rake dubbel in het bord gooide liet de Noord-Ier het verder ook lopen. Een puntendeling was een juiste uitslag van de verder matige wedstrijd.  Door dit resultaat pakt Gurney als debutant de vijfde plaats. Wright komt uit op een zevende plaats in de rangschikking.

In een matige partij hebben Simon Whitlock en Rob Cross de punten gedeeld. Het initiatief lag in het begin van de partij duidelijk bij de huidige wereldkampioen, maar gaandeweg de wedstrijd kwam The Wizard toch langszij. Het was een soort hotsen-knotsen-begonia-darten. 180s wisselden elkaar af met lage scores en beide spelers kwamen niet boven de 90 met hun gemiddelde. Whitlock eindigt deze editie van de premier league met 13 punten. Rob Cross zien we volgende week terug in de O-2  Arena.

Alle informatie over de wedstrijden die tijdens de eerste speelronde zijn gespeeld vind je terug in het Premier League toernooicenter op onze website. In het toernooicenter kun je ook terecht voor het speelschema van de komende weken en de uitzendtijden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter: @RTL7Darts.

 

Johan Sepers

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken