/ Nieuws

Gelijke spelen domineren de laatste avond in Aberdeen

Premier League

10-5-2018 22:22

Daryl  Gurney mocht maximaal maar  twee legs tegen krijgen om te kunnen blijven hopen op een plek bij de laatste vier.  Superchin liep uit naar een  5-2 voorsprong maar toen  Snakebite zijn derde  rake dubbel in het bord gooide liet de Noord-Ier het verder ook lopen. Een puntendeling was een juiste uitslag van de verder matige wedstrijd.  Door dit resultaat pakt Gurney als debutant de vijfde plaats. Wright komt uit op een zevende plaats in de rangschikking.

In een matige partij hebben Simon Whitlock en Rob Cross de punten gedeeld. Het initiatief lag in het begin van de partij duidelijk bij de huidige wereldkampioen, maar gaandeweg de wedstrijd kwam The Wizard toch langszij. Het was een soort hotsen-knotsen-begonia-darten. 180s wisselden elkaar af met lage scores en beide spelers kwamen niet boven de 90 met hun gemiddelde. Whitlock eindigt deze editie van de premier league met 13 punten. Rob Cross zien we volgende week terug in de O-2  Arena.

Alle informatie over de wedstrijden die tijdens de eerste speelronde zijn gespeeld vind je terug in het Premier League toernooicenter op onze website. In het toernooicenter kun je ook terecht voor het speelschema van de komende weken en de uitzendtijden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter: @RTL7Darts.

 

Johan Sepers

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken