/ Nieuws

Raymond van Barneveld zet Kyle Anderson opzij

World Matchplay

23-7-2018 01:00

Het kiezen van nieuwe pijlen heeft Raymond van Barneveld tijdens zijn eerste partij van de World Matchplay  geen windeieren gelegd. In het begin van de partij moest Barney nog op stoom komen. Een snelle 1-0 voorsprong voor Kyle Anderson dwong Van Barneveld direct tot een achtervolging.

Een taak die Van Barneveld in acht nam door zes legs op rij te winnen. Na deze sterke serie ging het niet meer vanzelf voor de Nederlander. Belangrijke pijlen werden gemist en Anderson kreeg zijn kansen op de dubbels. Van Barneveld ontsnapte aan een spannend slot doordat Anderson op de beslissende momenten dubbels miste en zelfs een bouncer gooide. Met moeite gooide Barney de wedstrijd in het slot via dubbel 10 en bracht daarmee de eindstand op 10-6 voor de Nederlander.

In de tweede ronde zal de Nederlander het opnemen tegen de Schot Gary Anderson.

Alle informatie over de wedstrijden die zijn gespeeld, vind je terug in het World Matchplay toernooicenter op onze website. In het toernooicenter kun je ook terecht voor het speelschema van de komende dagen en de uitzendtijden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via Facebook en Instagram.

Door: Colin Noteboren

1 VIDEO

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken