/ Nieuws

Wattimena komt net te kort tegen Wade

World Matchplay

24-7-2018 00:15

In het begin van de partij waren Wade en Wattimena nog niet scherp op de dubbels. Beide spelers misten meerdere kansen, maar via dubbel 5 was het de Nederlander die het eerst op het scorebord kwam. Een leg later was het wel snel raak voor Wattimena waarmee hij zijn voorsprong verdubbelde. Niet veel later was het dan Wade die zijn finishes begon te gooien, waarna de twee elkaar nauwelijks ontliepen.

Na een 2-4 voorsprong voor Wattimena stond Wade opeens op en pakte hij drie legs op rij. ‘The Machine’ wist deze lijn niet direct door te trekken waardoor Wattimena kon aanhaken bij de Engelsman. De Nederlander begon naarmate de wedstrijd vorderde steeds regelmatiger zijn legs te pakken. Dit zorgde er na een 9-7 achterstand voor dat ‘The Machine Gun’ weer terug kon komen op gelijke hoogte en een verlenging afdwong.
Uiteindelijk kwam de Nederlander net te kort tegen Wade, toen de Engelsman 36 uitgooide en de uitslag bracht op 12-10.

Alle informatie over de wedstrijden die zijn gespeeld, vind je terug in het World Matchplay toernooicenter op onze website. In het toernooicenter kun je ook terecht voor het speelschema van de komende dagen en de uitzendtijden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via Facebook en Instagram.

Door: Colin Noteboren

1 VIDEO

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken