/ Nieuws

Klaasen niet opgewassen tegen sterke Peter Wright

World Matchplay

24-7-2018 00:20

Jelle Klaasen nam het in de eerste ronde van de World Matchplay op tegen Peter Wright.
De laatstgenoemde begon het scherpst aan de wedstrijd. Zonder grote moeite zette ‘Snakebite’ de Nederlander op een 3-0 achterstand. In de vierde leg deed Jelle Klaasen voor het eerst zijn duit in het zakje. Via dubbel 2 kwam de Nederlander namelijk op 3-1. Dit bleek ook meteen de laatste keer dat Klaasen kon aanhaken bij Peter Wright. Met hoge scores en sterke finishes liep de Schot al snel uit naar een 6-1 voorsprong. De kleine kansen die de Nederlander kreeg, wist hij niet te benutten. Uiteindelijk pakte ‘The Cobra’ nog vier legs maar kwam niet meer in de buurt van de Schot. ‘Snakebite’ versloeg Klaasen uiteindelijk met 10-5.

Klaasen is de derde Nederlander die de World Matchplay moet verlaten in de eerste ronde. Michael van Gerwen moest zijn meerdere erkennen in Jeffrey de Zwaan en Jermaine Wattimena kwam eerder op de avond net te kort tegen James Wade.

Alle informatie over de wedstrijden die zijn gespeeld, vind je terug in het World Matchplay toernooicenter op onze website. In het toernooicenter kun je ook terecht voor het speelschema van de komende dagen en de uitzendtijden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via Facebook en Instagram.

Door: Colin Noteboren

1 VIDEO

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken