/ Nieuws

Meulenkamp vecht zich langs Cullen

World Grand Prix

30-9-2018 21:17

Ook Ron Meulenkamp is erin geslaagd om zijn eerste wedstrijd tijdens de World Grand Prix te winnen. Tegen Joe Cullen leek hij de zege uit handen te geven, maar uiteindelijk won hij de beslissende set: 2-1.

De eerste set werd door Cullen begonnen, maar een 130-finish Meulenkamp direct op een break voorsprong. In de tweede leg miste Cullen acht openingsdubbels en in de derde leg faalde hij zes maal op de finishdubbels. Meulenkamp profiteerde en pakte de set met 3-0.

In de tweede set kreeg Meulenkamp drie legs op rij de kans om de leg te winnen, maar telkens faalde hij op de dubbels. Cullen werd wat scherper op zijn dubbels en schreef de set met 3-0 op zijn naam. Nadat de Engelsman op een 1-0 voorsprong kwam in de derde set, leek het initiatief bij ‘The Rockstar’ te liggen. Maar drie missers op de dubbels in de derde leg brachten zijn tegenstander ineens op één leg van de zege. Meulenkamp kreeg een handvol matchdarts en haalde de wedstrijd uiteindelijk met een finish van 20 ook binnen. Dinsdag speelt hij in de tweede ronde tegen Daryl Gurney of John Henderson.

Door: Michel Mulders

1 VIDEO
2 INTERVIEW

/ MEER NIEUWS

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken