/ Nieuws

Wattimena zet King met gemak opzij

World Grand Prix

01-10-2018 20:39

Ook Jermaine Wattimena mag zich later in de week nogmaals gaan melden aan de oche in Dublin. Ondanks vrij wisselvallig spel won de Nederlander eenvoudig en liet hij zijn opponent Mervyn King kansloos.

Wattimena deed meteen goede zaken. De Nederlander brak Mervyn King direct en pakte de eerste set vrij comfortabel omdat de Engelsman in de derde leg pas met zijn tiende pijl de openingsdubbel vond.

Dat King uit een ander vaatje moest tappen in de tweede set bewees zijn gemiddelde. De Engelsman sloot het eerste bedrijf namelijk af met een gemiddelde van slechts 71 punten. Wattimena leek de wedstrijd in de tas te hebben, maar omdat de Nederlander negen darts miste op de dubbel, kon King langszij komen en breaken. ‘The Machine Gun’ hertelde dit direct door sterk openingswerk en door de diverse gemiste dubbels van de Engelsman. Uiteindelijk gooide Wattimena de wedstrijd in de vierde leg van de tweede set in het slot door zijn tweede wedstrijdpijl raak te gooien.

Alle verslagen van de World Grand Prix Darts kunt u vinden onder het kopje nieuws.
Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis van de World Grand Prix zijn terug te vinden op de op de toernooipagina op onze site.

Door: Marnix Rutgers

1 VIDEO

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken