/ Nieuws

Wright gunt slecht spelende Wattimena slechts twee legs

World Grand Prix

03-10-2018 22:34

Wattimena liep vanaf het begin van de wedstrijd achter de feiten aan. De Nederlander was te slordig en was nooit in de positie om het Peter Wright moeilijk te maken.

Wattimena leek lang mee te doen om de knikkers in de eerste set. Echter resulteerden gemiste dubbels erin dat Wright op pole position kwam om de eerste set te pakken. Zeker toen Wattimena in zijn openingsbeurt in de vierde leg geen dubbel vond was Peter Wright weg om even later via dubbel drie de eerste set binnen te hengelen

De tweede set was een kopie van de eerste. Wattimena deed leuk mee, maar op het moment dat het erop aan kwam, verzaakte de Nederlander. Wederom vond Wattimena geen dubbels in zijn openingsbeurt in de vierde leg. Wright verzaakte – uiteraard – niet en vond dubbel twintig voor een comfortabele voorsprong.

Toen Wright ook de eerste leg, tegen de darts in, opeiste werd het lot van de Nederlander bezegeld. Wright was niet goed, maar deed het juiste op de belangrijke momenten. Want als Wattimena even mocht denken aan een rebreak gooide Wright een maximale score of miste de Nederlander de diverse dubbels.

Alle verslagen van de World Grand Prix Darts kunt u vinden onder het kopje nieuws.
Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis van de World Grand Prix zijn terug te vinden op de op de toernooipagina op onze site.

Door: Marnix Rutgers

1 SAMENVATTING
2 INTERVIEW

/ MEER NIEUWS

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken