/ Nieuws

Vier spelers plaatsen zich voor World Series Finals

20-10-2018 11:15

Vier spelers hebben zich via het kwalificatietoernooi geplaatst voor de World Series Finals. Keegan Brown, Maik Langendorf, Ross Smith en Steve Beaton hebben de laatste tickets gepakt voor het toernooi in Wenen.

Het had weinig gescheeld of we hadden een extra Nederlander op het toernooi. Ron Meulenkamp kwam erg ver, maar verloor in de finaleronde van Brown en liep zo het ticket mis.

Het viertal maakt het deelnemersveld nu compleet. Zij voegen zich bij onder andere Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld in het 24-koppige deelnemersveld. Ook de halve finalist van het WK 2018, Jamie Lewis, krijgen we weer te zien.

Het toernooi wordt van 2 tot en met 4 november gespeeld.

DEELNEMERSVELD
Geplaatste spelers: Peter Wright, Rob Cross, Michael van Gerwen, Gary Anderson, Michael Smith, Raymond van Barneveld, Mensur Suljovic en Simon Whitlock.

Niet-geplaatste spelers: Daryl Gurney, Dave Chisnall, Ian White, Gerwyn Price, James Wade, Dimitri Van den Bergh, Kyle Anderson, Damon Heta, Raymond Smith, Jamie Lewis, Dawson Murschell, Royden Lam, Steve Beaton, Ross Smith, Keegan Brown en Maik Langendorf.

/ MEER NIEUWS

Dan Dawson probeert Nederlands eten: 'Dit is walgelijk!'
Jacques Nieuwlaat en de Engelse commentator Dan Dawson gingen december vorig jaar een weddenschap met elkaar aan. Ze voorspelden de eerste en tweede ronde van het WK, en de verliezer trakteerde de winnaar op pakket met lokale producten.
Lees meer
Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval
Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.
Lees meer
Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'
Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."
Lees meer
De Sousa finisht 39 zoals je nog nooit gezien hebt! (video)
Jose de Sousa had in de vierde leg van zijn partij tegen Daryl Gurney op de Danish Darts Open 39 over. De Portugees maakte een rekenfout.
Lees meer
Van Barneveld definitief niet naar World Matchplay
Raymond van Barneveld zal niet deelnemen aan de World Matchplay. De Nederlander heeft te weinig ponden binnengesleept om aanspraak te mogen maken op een startbewijs.
Lees meer
Nederlanders succesvol in Engeland, 15-jarige Engelse wint vier titels
Wesley Harms en Richard Veenstra zijn dit weekend met titels teruggekeerd vanuit Engeland. De twee wonnen samen het koppeltoernooi 'England Pairs', terwijl Harms met de England National Singles ook een individuele prijs pakte.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken