/ Nieuws

Wade en Smith maken indruk tijdens de kwartfinale World Series Finals

World Series Finals

04-11-2018 19:59

James Wade heeft zijn goede vorm van het European Championship weten vast te houden. Met een overtuigende 10-5 overwinning gooide hij Jamie Lewis uit het toernooi en bereikte zo de halve finale. Vooral het aantal maximale scores van The Machine viel op. Normaliter gooit hij er niet zoveel, maar in deze wedstrijd gooide hij er maar liefst zeven. Wade was de gehele wedstrijd de betere speler en won dan ook verdiend. Zijn tegenstander in de halve finale

Michael Smith had in zijn kwartfinale geen kind aan Dave Chisnall. Bully Boy maakte het verschil in de eerste sessie, waarin hij uitliep naar een 5-0 voorsprong. Daarna stribbelde Chizzy nog wel wat tegen, maar Smith speelde uitermate solide en kon de wedstrijd met 10-5 winnen. Smith gooide onder andere nog een 10-darter. 180-140-141-40.

In de eerste kwartfinale rekende de Welshman Gerwyn Price af met de Australiër Simon Whitlock. In een spannende wedstrijd won de Iceman met 10-7. Scorend was het een prima wedstrijd, maar beide spelers misten nogal wat dubbels in de partij. Pas tegen het einde van de partij kon Price het verschil maken. De oud-rugbyspeler liep van 6-6 uit naar een 9-6 voorsprong. Whitlock kon nog wel de 9-7 binnen harken, maar de 17e leg was een prooi voor Price. Met een 10-7 overwinning gaat de Welshman naar de halve finale. In de halve finale ontmoet hij Michael Smith.

Alle verslagen van de World Series of Darts Finals kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis van de World Series of Darts Finals zijn terug te vinden op de op de toernooipagina op onze site.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via FacebookInstagram en YouTube.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken