/ Nieuws

ACTIE - Bestel gratis flights!

17-11-2018 18:00

Wegens groot succes van eerdere gratis flight acties, hebben we ook dit jaar een gratis flight actie om de feestdagen mee in te luiden! Tot en met zondag 18 november kunt u profiteren van 5 sets gratis flights en betaalt u alleen de verzendkosten van € 1,95! Als u voor meer dan € 50,00 aan andere dartartikelen bestelt, betaalt u zelfs helemaal geen verzendkosten! U dient de flights wel altijd in het winkelmandje te plaatsen. Er is geen maximum, dus u kunt zo vaak van deze actie profiteren als u zelf wilt! Per bestelling kunt u maximaal één pakket gratis flights aanklikken. Elk pakket flights bevat 5 verschillende sets, zowel qua dikte, vorm als afbeelding.

Bestel je gratis flights HIER.

Wij wensen u veel dartplezier met uw gratis flights!

/ MEER NIEUWS

Voorspel The Masters 2020
Veel dartkenners kenden een teleurstellend WK en eindigden laag op de ranglijst met voorspellingen. Maar nu is er een nieuwe kans: The Masters 2020! De winnaar krijgt een plekje op onze Wall of Fame!
Lees meer
Ashton over vierde dag op Q-school: 'Het was een marteling'
Lisa Ashton is een van de nieuwe tourkaarthouders. De dartster sleepte haar tourkaart via de Q-school Order of Merit binnen en mag zich de eerste vrouw noemen die dat op die manier voor elkaar graag. Ze is zelf ontzettend blij met haar prestatie.
Lees meer
Harms pakt tourkaart: 'Heb me nog nooit verdiept in de PDC'
Wesley Harms vervolgt zijn carrière bij de PDC. De nummer 1 van de BDO verzekerde zich van een tourkaart tijdens Q-school en staat voor een nieuwe fase in zijn loopbaan.
Lees meer
Speelschema Premier League: Van Gerwen tegen Durrant en Anderson in Ahoy
Het speelschema van de Premier League 2020 is bekend. Michael van Gerwen neemt het in Ahoy op tegen Glen Durrant en Gary Anderson. Jeffrey de Zwaan treft Peter Wright, Jermaine Wattimena neemt het op tegen Gerwyn Price.
Lees meer
Ashton pakt historische tourkaart in Wigan
Lisa Ashton is de eerste vrouw ooit die in bezit is van een PDC-tourkaart via Q-school. De dartster verdiende die kaart door middel van de Britse Q-school Order of Merit.
Lees meer
Vier Nederlanders zetten belangrijke stap in carrière en pakken tourkaart
De Europese Q-school in Hildesheim is voor vier Nederlanders een succes geworden. Martijn Kleermaker, Derk Telnekes, Wesley Harms en Dirk van Duijvenbode hebben wat ze wilden: een tourkaart.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken