/ Nieuws

Anderson overtuigend naar laatste vier

Grand Slam of Darts

17-11-2018 21:20

Gary Anderson is de derde speler die zich heeft geplaatst voor de halve finales van de Grand Slam of Darts. Tegen Michael Unterbuchner kwam hij aanvankelijk op achterstand, maar werd er alsnog een ruime zege geboekt: 16-6.

Unterbuchner begon goed aan de wedstrijd: met een 78-finish brak hij Anderson direct in de eerste leg, waarna hij een 25-finish gooide om op 2-0 te komen. Toch ging Anderson, mede door finishes van 68 en 66, met een voorsprong de pauze in: 3-2.

Direct na de pauze miste Unterbuchner tops voor een 117-finish. Anderson gooide vervolgens een 152-finish waardoor hij op een break voorsprong kwam. De Schot liep uit naar een 8-3 voorsprong, voordat zijn tegenstander met een 107-finish de stand iets dragelijker maakte. Een leg later produceerde Anderson een 101-finish waardoor hij op een 9-4 voorsprong kwam.

In het vervolg van de wedstrijd kwam Anderson niet meer in de problemen. Unterbuchner produceerde nog wel een 160-finish om op 12-5 te komen, maar vijf legs later was de overwinning voor Anderson een feit: 16-6.

Door: Michel Mulders

1 SAMENVATTING

/ MEER NIEUWS

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken