/ Nieuws

The Iceman op “coole” wijze naar de finale van de Grand Slam of Darts

Grand Slam of Darts

18-11-2018 20:00

In het begin gingen beide heren gelijk op. Toch wist de Oostenrijker voor de eerste pauze een break te plaatsen en ging hij derhalve met een 3-2 voorsprong de pauze in. Ook de tweede en derde sessie werden door The Gentle gewonnen, waardoor er na vijftien legs een 10-5 stand op het scorebord stond in het voordeel van Suljovic. Zijn uitgooipercentage lag waanzinnig hoog en de finaleplaats leek hem niet meer te kunnen ontgaan.  Wat er na de derde pauze met de Oostenrijker is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. Zo goed hij voor de derde pauze was, zo slecht was hij na derde pauze. Van de volgende 13 legs won hij er slechts twee, waardoor The Iceman zich voor de tweede keer plaatst voor een finale van een groot televisietoernooi. De eerste keer was tijdens de UK Open in 2017. In de twaalfde leg van de wedstrijd gooide Price overigens nog een 170 check out. The Iceman speelt vanavond de finale tegen de Schot Gary Anderson.

Alle informatie over de wedstrijden die zijn gespeeld, vind je terug in het Grand Slam of Darts toernooicenter op onze website. In het toernooicenter kun je ook terecht voor het speelschema van de komende dagen en de uitzendtijden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via FacebookInstagram en YouTube.

Johan Sepers

/ MEER NIEUWS

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken