/ Nieuws

Harris verrast Schindler

PDC World Championship

13-12-2018 22:08

Cody Harris heeft voor de eerste ‘verrassing’ van het toernooi gezorgd. De nummer 149 van de wereld wist zich in een spannende wedstrijd te ontdoen van Martin Schindler: 3-2.

Via een knappe bulls-eye, dubbel zestien finish brak Schindler zijn tegenstander direct in de eerste leg, maar de set ging uiteindelijk met 3-1 naar Harris. In de tweede set miste Harris één pijl op de dubbel tien om zijn tegenstander te breaken, waana Schindler een leg later zélf de break plaatste via een 95-finish en daarmee de tweede set op zijn naam zette.

Nadat Harris de derde set overtuigend met 3-0 naar zich toe trok, ging de vierde set weer naar Schindler. De jonge Duitser gooide een 83-finish om op 2-1 te komen en brak Harris een leg later via een finish van 20. In de eerste leg van de beslissende set miste Schindler vier dure pijlen op de dubbels. Harris profiteerde en kwam via een prima 85-finish op één leg van de zege. Die zege kwam er een leg later al: dankzij een finish van 104 (18-T18-D16) mag Cody Harris mogenmiddag terugkomen voor een tweede ronde wedstrijd tegen Jamie Lewis.

Alle informatie over het WK Darts is te vinden in het toernooicenter.

Door: Michel Mulders

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken