/ Nieuws

Huybrechts en Dolan ijzersterk naar de derde ronde

PDC World Championship

19-12-2018 17:03

In een zeer eenzijdig duel heeft Brendan Dolan met 3-0 gewonnen van Joe Cullen. De Engelsman speelde een dramatisch slechte wedstrijd en kon pas in de derde set een leg winnen van The History Maker. Onze zuiderbuur Kim Kuybrechts heeft zijn Zweedse tegenstander Daniel Larsson een ouderwetse “whitewash” gegeven. 

Kim Huybrechts- Daniel Larsson 3-0
The Hurricane ging met windkracht 16 door Ally Pally. In de laatste partij van de middagsessie schoot de Belg uit de startblokken. Voordat zijn tegenstander goed en wel doorhad wat er aan de hand was stond hij al met 2-0 in sets achter. Vooral de tweede set was indrukwekkend goed van Huybrechts. Larsson kreeg nog wel enkele kansen op legwinst, maar kon deze kansen niet benutten. Het gevolg was een 3-0 nederlaag met de setstanden 3-0, 3-0, 3-0.  Kim Huybrechts speelt in de derde ronde tegen de Engelsman Dave Chisnall.

Brendan Dolan- Joe Cullen 3-0
Een zeer eenvoudige overwinning van de Noord-Ier. 9-1 in legs en een dramatisch spelende Joe Cullen. De wedstrijd kende eigenlijk twee hoogtepunten: de 170 finish van Brendan Dolan. Met deze finish pakte Dolan ook direct de tweede set. Het andere hoogtepunt vond plaats in de pauze tussen de tweede en derde set van de partij. Er werd op het podium een dame ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Volgens welingelichte kringen heeft ze trouwens ja gezegd.

1 SAMENVATTING

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken