/ Nieuws

WK-sprookje Searle duurt voort

PDC World Championship

22-12-2018 21:29

Ryan Searle staat bij de laatste zestien spelers van het WK Darts. De 31-jarige Engelsman, die voor de eerste keer meedoet in Londen, rekende in de derde ronde af met William O'Connor uit Ierland.

Het begin van de wedstrijd was voor O'Connor. 'Magpie' wist Searle in de derde leg te breaken en haalde vervolgens de openingsset via zijn eigen leg binnen. De tweede set kende een gelijk verloop, maar ditmaal viel de break in het voordeel van Searle. O'Connor kreeg nog de kans voor een rebreak, maar slaagde er niet in om de dubbel te gooien. Via een 40-finish kwam Searle op 1-1 in sets.

In het derde bedrijf was het Searle die op een 2-0 voorsprong kwam, maar O'Connor slaagde erin om terug te komen tot 2-2. In de beslissende leg kreeg de Ier via 103 de kans om weer op voorsprong te komen in sets, maar het lukte hem niet om de dubbel te raken. Searle profiteerde en kwam wél op 2-1.

Ook in de vierde set was het de Engelsman die als eerste een break wist te forceren. Via een 40-finish kwam hij vervolgens op 3-1 in sets. In de vijfde en laatste set stond hij geen leg meer af.

Alle informatie over het WK darts vind je in het toernooicenter.

 

Door: Casper Timmers

 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken