/ Nieuws

Zin om zelf te darten?

29-12-2018 16:15

Altijd al willen weten hoe het met jou darttalent gesteld is? Of ben jij degene die altijd 'dat kan zelfs ik beter!' roept tijdens het WK Darts? Schrijf je dan in voor het grootste open dartsstoernooi ter wereld, de Dutch Open Darts!

Dutch Open Darts
De Dutch Open Darts wordt van 1 tot en met 3 februari 2019 georganiseerd in de Bonte Wever in Assen. Duizenden darters spelen alleen en/of in koppels op een van de vele dartsbanen! Heb je geen wedstrijd? Dan kan je gaan feesten in de caféstraat of in onze feesttent! Ieder niveau is welkom! Check de onderstaande video om een goede indruk van de Dutch Open Darts te krijgen!

Toernooien
- Heren single
- Dames single
- Heren koppels
- Dames koppels
- Junioren (14 t/m 17 jaar)
- Meisjes (t/m 17 jaar)
- Aspiranten (t/m 13 jaar)
- Paradarts

Meer informatie over dit unieke toernooi kun je vinden op www.dutchopendarts.nl. Indien je vragen hebt, neem dan contact op met de Nederlandse Darts Bond via info@ndbdarts.nl of bel met 030-2081180.

Lid worden van Nederlandse Darts Bond
Wil je meer dan alleen deelnemen aan de Dutch Open Darts? Wil jij (met een paar vrienden) meer toernooien bezoeken of zelfs wekelijks competitie gaan gooien? Dat kan! Klik hier om te kijken welke regionale lidorganisatie bij jou in de buurt zit en neem contact met ze op om lid te worden of bezoek een van de vele toernooien van de NDB. Darts is naast een gezellige sport ook ontzettend goed voor bijvoorbeeld je fijne motoriek, concentratie- en doorzettingsvermogen! Voor meer informatie kan je terecht op www.ndbdarts.nl.

Volg de Dutch Open en de NDB ook op social media:
Dutch Open Darts: Facebook / Twitter / Instagram
NDB: Facebook / Twitter / Instagram

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Well that’s all the practice done. Lots of good stuff but some rubbish. Need all good over the next few days and so… https://t.co/Nq5HTeYUT9
Nearly had it on film https://t.co/Sy1DxrGNzn
https://t.co/FCQPfug3zA
First one I’ve witnessed him doing haha he was giddy lol. https://t.co/akfo7pjHRE
👀 👇🏼 https://t.co/eyK9v3BRag
Day off today for final #qschool preparations 🎯🎯
Wow, that is incredible. 👏👏👏 https://t.co/qrMkRBO8pl
/// Meer bekijken