/ Nieuws

Zin om zelf te darten?

29-12-2018 16:15

Altijd al willen weten hoe het met jou darttalent gesteld is? Of ben jij degene die altijd 'dat kan zelfs ik beter!' roept tijdens het WK Darts? Schrijf je dan in voor het grootste open dartsstoernooi ter wereld, de Dutch Open Darts!

Dutch Open Darts
De Dutch Open Darts wordt van 1 tot en met 3 februari 2019 georganiseerd in de Bonte Wever in Assen. Duizenden darters spelen alleen en/of in koppels op een van de vele dartsbanen! Heb je geen wedstrijd? Dan kan je gaan feesten in de caféstraat of in onze feesttent! Ieder niveau is welkom! Check de onderstaande video om een goede indruk van de Dutch Open Darts te krijgen!

Toernooien
- Heren single
- Dames single
- Heren koppels
- Dames koppels
- Junioren (14 t/m 17 jaar)
- Meisjes (t/m 17 jaar)
- Aspiranten (t/m 13 jaar)
- Paradarts

Meer informatie over dit unieke toernooi kun je vinden op www.dutchopendarts.nl. Indien je vragen hebt, neem dan contact op met de Nederlandse Darts Bond via info@ndbdarts.nl of bel met 030-2081180.

Lid worden van Nederlandse Darts Bond
Wil je meer dan alleen deelnemen aan de Dutch Open Darts? Wil jij (met een paar vrienden) meer toernooien bezoeken of zelfs wekelijks competitie gaan gooien? Dat kan! Klik hier om te kijken welke regionale lidorganisatie bij jou in de buurt zit en neem contact met ze op om lid te worden of bezoek een van de vele toernooien van de NDB. Darts is naast een gezellige sport ook ontzettend goed voor bijvoorbeeld je fijne motoriek, concentratie- en doorzettingsvermogen! Voor meer informatie kan je terecht op www.ndbdarts.nl.

Volg de Dutch Open en de NDB ook op social media:
Dutch Open Darts: Facebook / Twitter / Instagram
NDB: Facebook / Twitter / Instagram

/ MEER NIEUWS

Ilagan gooit negendarter, tegenstander Malicdem juicht net zo hard mee (video)
Lourence Ilagan gooide tijdens de Asian Tour een perfecte leg. De Filipijnse darter nam het op tegen Noel Malicdem toen hij de negendarter gooide. Zijn landgenoot juichte net zo hard mee.
Lees meer
Spannend weekend voor Van der Voort en Meulenkamp met oog op Matchplay
Het wordt een spannend weekend voor verschillende darters. Aankomend weekeinde wordt namelijk de Czech Darts Open gespeeld, het laatste toernooi voor de cut-off date voor de World Matchplay. Het zijn nog drie plaatsen over.
Lees meer
Wade wint vierde PDC-titel van het jaar met PC18
James Wade heeft zijn vierde PDC-titel van het jaar gewonnen. De Engelsman was de sterkste tijdens de Players Championship 18 na een zege op Jose de Sousa.
Lees meer
Meulenkamp grijpt naast finaleplaats na sterk optreden op PC17
Ron Meulenkamp heeft net naast de finale van de Players Championship 17 gegrepen. De Nederlander strandde de halve finale na een nederlaag tegen Nathan Aspinall.
Lees meer
Van Gerwen probeert tijdens demo enkel op speciale manieren te finishen
Michael van Gerwen probeert tijdens een demo het publiek en zichzelf te vermaken door finishes op de meest rare manieren uit te gooien. Ook tijdens het Ostsee Darts Gala deed de Nederlander dat.
Lees meer
Wattimena, De Zwaan en Van der Voort naar Austrian Darts Championship
Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan en Vincent van der Voort gaan naar de Austrian Darts Championship. Zij wisten de finaleronde van het Europese kwalificatietoernooi te doorstaan en pakten zodoende een startbewijs voor het EuroTour-toernooi.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken