/ Nieuws

BDO-top en oude bekenden naar UK Q-school

15-1-2019 16:45

Enkele grote namen zullen meedoen aan de UK Q-school. De regerend en drievoudig wereldkampioen van de BDO, Glen Durrant, is de meest in het oog springende naam op de deelnemerslijst. In zijn kielzog zijn ook Mark McGeeney, Jim Williams en Scott Waites ingeschreven. 

Ook de BDO-dames zien hun kans schoon om eens een poging te wagen bij de PDC. Lisa Ashton (#1), Deta Hedman (#2), Fallon Sherrock (#3), Anastasia Dobromyslova (#5) en Lorraine Winstanley (#6) zijn allen aanwezig in Wigan.

Tot slot zijn er ook een aantal oude bekenden terug te vinden op de deelnemerslijst. Voormalig wereldkampioenen Richie Burnett en John Part, maar ook Andy Hamilton, Kevin Painter en Wes Newton doen namelijk mee. 

Bekijk HIER de volledige deelnemerslijst voor de UK Q-school.

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken