/ Nieuws

Van Gerwen krijgt huldiging bij 'zijn' PSV

PDC World Championship

17-1-2019 15:23

Michael van Gerwen mag rekenen op een huldiging bij PSV. De woordvoerder van de Eindhovense voetbalclub heeft dat aan Omroep Brabant laten weten. 

Van Gerwen is een groot fan van PSV en liet eerder al weten een huldiging in het Philips Stadion wel te zien zitten. "Het zou leuk zijn als dat nu weer gebeurt. Dat zijn de leuke dingen van dit winnen en je ziet niet bij veel clubs dat zoiets kan. PSV is een gemoedelijke club", vertelde hij na het winnen van zijn derde wereldtitel. In 2017 werd Van Gerwen ook gehuldig na het winnen van zijn tweede wereldtitel.

Datum
Wanneer de huldiging precies plaats zal vinden, is nog niet bekend. Van Gerwen geniet momenteel van een vakantie op de Filipijnen. Na zijn terugkomst in Nederland zullen beide agenda's naast elkaar worden gelegd.

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken