/ Nieuws

Van Gerwen krijgt huldiging bij 'zijn' PSV

PDC World Championship

17-1-2019 15:23

Michael van Gerwen mag rekenen op een huldiging bij PSV. De woordvoerder van de Eindhovense voetbalclub heeft dat aan Omroep Brabant laten weten. 

Van Gerwen is een groot fan van PSV en liet eerder al weten een huldiging in het Philips Stadion wel te zien zitten. "Het zou leuk zijn als dat nu weer gebeurt. Dat zijn de leuke dingen van dit winnen en je ziet niet bij veel clubs dat zoiets kan. PSV is een gemoedelijke club", vertelde hij na het winnen van zijn derde wereldtitel. In 2017 werd Van Gerwen ook gehuldig na het winnen van zijn tweede wereldtitel.

Datum
Wanneer de huldiging precies plaats zal vinden, is nog niet bekend. Van Gerwen geniet momenteel van een vakantie op de Filipijnen. Na zijn terugkomst in Nederland zullen beide agenda's naast elkaar worden gelegd.

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken