/ Nieuws

Baker en McGeeney slepen tourcard in de wacht

18-1-2019 18:36

Scott Baker en Mark McGeeney zijn de trotse winnaars van de derde en vierde tourcard van de UK Q-school. De twee BDO'ers zijn de komende twee jaar te zien op het circuit van de PDC.

Voor McGeeney is twee keer scheepsrecht. Donderdag speelde hij ook al de halve finale op Q-school, maar daar verloor hij van Harry Ward. Ook vandaag maakte hij het spannend, maar hij won de beslissende leg van Carl Wilkinson. Baker versloeg onder andere Jim Williams op weg naar de halve finale en won in die halve finale van Daniel Lauby.

Lakeside
Baker en McGeeney speelden beiden nog op het afgelopen WK van de BDO. Baker bereikte de tweede ronde, maar verloor daar van de latere kampioen Glen Durrant. McGeeney ging verrassend met 4-0 onderuit tegen Conan Whitehead in diezelfde tweede ronde.

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken