/ Nieuws

Durrant loopt tourcard nipt mis, Robinson en Clark winnen

19-1-2019 18:17

Het is Glen Durrant ook op de derde dag van de UK Q-school niet gelukt een tourcard te bemachtigen. De Engelsman bereikte de halve finale, maar verloor daar van Reece Robinson. Matt Clark won de andere halve finale.

Na twee teleurstellende dagen leek zaterdag alles de goede kant op te vallen voor de BDO-kampioen. Na ruime zeges op onder andere John Bowles en Scott Taylor én een nipte zege op Barrie Bates wachtte Robinson in de halve finale. Die wedstrijd bleek de slechtste wedstrijd van de dag voor Durrant met 85 gemiddeld. Hij ging met 5-2 onderuit.

De plek in de halve finale levert Durrant wel zes punten voor de UK Q-school Order of Merit op. Zijn totaal staat nu op acht punten, waardoor hij plek 11 van die ranglijst bezet. De top 11 krijgt ook een tourcard toegewezen.

Robinson en Clark
Robinson versloeg op weg naar de halve finale onder andere David Pallett en Jonathan Worsley. Clark, een voormalig kwartfinalist van de World Matchplay, was in de andere halve finale met 5-2 te sterk voor Cavin Carlin. In die wedstrijd noteerde hij een gemiddelde van ruim 104.

1 Dilemma's met Glen Durrant: #1 bij BDO of #10 bij PDC?

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken