/ Nieuws

Taylor ook in Groningen te sterk voor Van Barneveld

23-1-2019 11:44

Phil Taylor heeft ook in Groningen gewonnen van Raymond van Barneveld. In Enschede won de Engelsman met 11-4, waarna het in het hoge noorden 9-2 werd.

Taylor gooide met een gemiddelde van 94,59 minder dan in Enschede, maar ook Van Barneveld deed dat. De Nederlander liet een gemiddelde van 84,09 noteren. Op 23 januari heeft Van Barneveld nog een kans om een wedstrijd op Nederlandse bodem te winnen van zijn eeuwige rivaal. 

Michael van Gerwen won opnieuw van Peter Wright. De kersverse wereldkampioen versloeg de Schot eerder met 11-7, nu werd het 9-5. De Nederlander gooide gemiddeld 93,79, tegenover de 90,67 van Wright.

Het hoogste gemiddelde van de dag kwam van Vincent van der Voort. Hij gooide 96,97, maar verloor wel van BDO-kampioen en tourkaarthouder Glen Durrant. Het werd 6-4.

Verder wist Roland Scholten opnieuw niet te winnen van Martin Adams. Na de 4-0-nederlaag in Enschede werd het in Groningen 4-3. Wessel Nijman kon het tot slot niet bolwerken tegen Darryl Fitton. Het werd 4-0.

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken