/ Nieuws

Van Barneveld verliest ook derde duel van Taylor, Van Gerwen wint wel

23-1-2019 23:56

Raymond van Barneveld heeft ook het derde duel tegen Phil Taylor in Nederland verloren. De Engelsman was in Den Bosch met 6-2 te sterk. Taylor gooide bijna 100 gemiddeld, terwijl Van Barneveld 91,25 liet noteren.

Toch verlaat Taylor Nederland niet ongeslagen. De 16-voudig wereldkampioen speelde in Den Bosch ook een wedstrijd tegen Michael van Gerwen en die verloor hij. De regerend wereldkampioen was met 9-4 te sterk. 

Eerder op de avond speelde Van Gerwen ook 'gewoon' tegen Peter Wright en voor de derde keer was de Nederlander te sterk. Dit keer was de Schot echter dichter bij een zege. Het werd 6-5.

Verder speelden ook Wessel Nijman, Roland Scholten en Vincent van der Voort in Den Bosch. Nijman zorgde met een 4-3-zege op Darryl Fitton voor een aangename verrassing voor het Nederlandse publiek. Scholten en Van der Voort gingen wel onderuit. Zij verloren respectievelijk van Martin Adams (4-2) en Glen Durrant (6-3).

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken