/ Nieuws

Twee Nederlandse negendarters tijdens Players Championship 2

10-2-2019 21:05

De Players Championship 2 was een productief toernooi als het gaat om het aantal negendarters. Maar liefst vier perfecte legs werden gegooid, waarvan er twee van Nederlanders afkomstig waren.

Geert Nentjes trof bij de laatste 64 Mervyn King en verpulverde de Engelsman. Het werd 6-0 en in de vijfde leg noteerde hij de negendarter. Uiteindelijk gooide de Urker 107,40 gemiddeld.

Ook Van Gerwen deed een duit in het zakje. In de kwartfinale nam hij het op tegen Jonny Clayton en in de vierde leg was het zover. Hij gooide een opmerkelijke negendarter door 141 uit te gooien via T19, T16 en D18. Van Gerwen ging wel met 6-3 onderuit in die wedstrijd.

Naast Nentjes en Van Gerwen gooiden ook Dave Chisnall en Chris Dobey nog een perfecte leg tijdens PC 2.

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken