/ Nieuws

Van Barneveld knokt zich naar punt tegen Price

Premier League

14-2-2019 22:08

In een merkwaardige wedstrijd heeft Raymond van Barneveld zijn eerste punt gepakt in de Premier League. Tegenstander Price kwam met 6-2 voor, maar verzuimde om de winst te pakken. Barney won de laatste vier legs en kan weer opgelucht ademhalen. (video's onderaan)

Price begon ijzersterk aan de wedstrijd tegen de vijfvoudig wereldkampioen. Met twee honderd plus finishes (107 en 120) liep de Welshman vrij eenvoudig uit naar een 6-2 voorsprong. Van Barneveld speelde tot op dat moment een verloren wedstrijd en had daarbij opvallend veel bouncers voor zijn doen. Mede geholpen door de steun van het Schotse publiek kwam onze landgenoot leg voor leg terug. In de twaalfde en laatste leg van de wedstrijd kreeg The Iceman nog een kans op 144. Na twee triple 20’s stapte hij uit en miste vervolgens de dubbel 12 vrij ruim. Van Barneveld profiteerde en pakte met de dubbel 9 zijn eerste punt in zijn laatste Premier League. Volgende week speelt Barney tegen de Oostenrijker Mensur Suljovic.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/rtl7darts en Instagram.com/rtl7darts.

Door: Johan Sepers

1 Samenvatting
2 Van Barneveld: 'Ik. zal. nooit. opgeven.'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken