/ Nieuws

Van Gerwen koploper na eenvoudige zege op Suljovic

Premier League

14-2-2019 23:31

Voor de wedstrijd was het opvallend dat Suljovic niet opkwam met “The Best” van Tina Turner. De reden? Glasgow is op voetbalgebied verdeeld in twee kampen, Celtic en Rangers. De Rangers gebruiken het nummer van Tina Turner al jaren in hun stadion. De Oostenrijker kwam speciaal voor deze gelegenheid op met Life is Life van de Oostenrijkse band Opus.

Door twee breaks liep de Brabander snel uit naar een 3-0 voorsprong tegen de Oostenrijker. The Gentle knokte zich nog terug tot 2-3, maar een extra versnelling van Michael van Gerwen zorgde ervoor dat het 6-2 werd. Suljovic kon nog wel één leg pakken, maar de tiende leg was weer voor Mighty Mike. Ondanks dat de wereldkampioen misschien niet het hoge gemiddelde gooide dat iedereen eigenlijk standaard van hem verwacht, had hij wederom het vermogen om door te schakelen naar een extra versnelling. Volgende week gaat het hele Premier League circus naar Dublin. Van Gerwen speelt daar tegen de wereldkampioen van 2018, Rob Cross.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/rtl7darts en Instagram.com/rtl7darts.

Door: Johan Sepers

1 Samenvatting

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken