/ Nieuws

Champions League of Darts naar Leicester

Champions League of Darts

18-2-2019 15:52

De vierde editie van de Champions League of Darts wordt gespeeld op een nieuwe locatie. De beste acht darters van dat moment reizen af naar Leicester voor het BBC-toernooi.

"De Paddy Power Champions League of Darts is de afgelopen drie jaar een populaire toevoeging aan de PDC-kalender geweest en de Morningside Arena belooft een uitstekende gastlocatie te worden", vertelt PDC-baas Matthew Porter. Eerdere edities vonden plaats in Cardiff en Brighton.

Naast de spelers kan ook het publiek een prijs winnen tijdens het toernooi. Evenals vorig jaar zal het aanwezige publiek een prijzenpot van 100.000 GBP verdelen bij een negendarter.

Eerder was al bekend dat het toernooi op een andere datum gespeeld zou worden. Eerdere edities vonden eind september plaats, terwijl deze editie eind oktober afgewerkt wordt.

/ MEER NIEUWS

Ashton pakt historische tourkaart in Wigan
Lisa Ashton is de eerste vrouw ooit die in bezit is van een PDC-tourkaart via Q-school. De dartster verdiende die kaart door middel van de Britse Q-school Order of Merit.
Lees meer
Vier Nederlanders zetten belangrijke stap in carrière en pakken tourkaart
De Europese Q-school in Hildesheim is voor vier Nederlanders een succes geworden. Martijn Kleermaker, Derk Telnekes, Wesley Harms en Dirk van Duijvenbode hebben wat ze wilden: een tourkaart.
Lees meer
Van Duijvenbode, Kleermaker en Telnekes op koers voor tourkaart
Dirk van Duijvenbode, Martijn Kleermaker en Derk Telnekes hebben een tourkaart binnen handbereik. Het drietal staat hoog op de Europese Q-school Order of Merit en zitten ook op de vierde dag bij de laatste 32.
Lees meer
Sherrock en Suzuki verlaten teleurstellende Q-school met lege handen
Fallon Sherrock en Mikuru Suzuki, de twee vrouwelijke deelnemers van het PDC WK Darts 2020, hoopten deze dagen een tourkaart te bemachtigen, maar staan met lege handen. Ze speelden een teleurstellende Q-school en kunnen naar huis.
Lees meer
Telnekes start jacht op tourkaart tegen landgenoot
De loting voor de belangrijke laatste dag van de Europese Q-school is verricht. Derk Telnekes start tegen Arjan Konterman, Dirk van Duijvenbode opent tegen Frantisek Mika.
Lees meer
Oranje boven op Europese Q-school Order of Merit
De laatste dag van Q-school staat op het punt van beginnen en dus is het een spannende dag voor velen. Nog acht tourkaarten liggen er voor het grijpen. De Nederlanders staan er goed voor.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken