/ Nieuws

Twintig Nederlanders geplaatst voor UK Open

25-2-2019 10:40

De UK Open zal aankomende vrijdag van start gaan met maar liefst twintig Nederlanders op de deelnemerslijst. Onder andere Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld gaan de strijd aan in Minehead.

Naast de twee Nederlandse Premier League-deelnemers zijn ook Jelle Klaasen, Jermaine Wattimena, Vincent van der Voort, Benito van de Pas, Jeffrey de Zwaan, Danny Noppert, Jan Dekker, Ron Meulenkamp, Christian Kist, Maik Kuivenhoven, Geert Nentjes, Yordi Meeuwisse, Vincent van der Meer, Niels Zonneveld, Mike van Duivenbode, Dirk van Duijvenbode, Vincent Kamphuis en Mario Robbe van de partij.

Vernieuwing
De UK Open ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren. Waar er voorheen 128 spelers deelnamen, zijn dat er dit jaar 160. Alle 128 tourcardhouders waren vooraf verzekerd van deelname en zij werden aangevuld met 16 Rileys Amateur Qualifiers en 16 qualifiers van 2018 Challenge Tour Order of Merit.

Het toernooi wordt van 2 tot en met 4 maart gespeeld. Voor meer informatie over uitzendtijden, klik HIER.

/ MEER NIEUWS

VIER JAAR GELEDEN: Van Gerwen gooit wereldrecord tegen Smith
Michael van Gerwen heeft nog altijd het hoogste gemiddelde op tv ooit op zijn naam staan. De Nederlander versloeg Michael Smith op 25 februari 2016 met 123,40 gemiddeld.
Lees meer
Price verslaat Van Gerwen na prachtige finale op Players Championship 6 (video)
Gerwyn Price toonde zich afgelopen zondag de sterkste tijdens de Players Championship 6. De Welshman was in de finale te sterk voor Michael van Gerwen. Via een prachtige finish trok Price de zege naar zich toe.
Lees meer
Gurney kreeg boete voor woede-uitbarsting tegen Price
Daryl Gurney heeft een boete gekregen voor zijn agressieve reactie na zijn gewonnen partij tegen Gerwyn Price in de Premier League vorig jaar. De Noord-Ier heeft zijn actie moeten bekopen met een boete van 1.500 pond.
Lees meer
Wright een pijl verwijderd van nieuw wereldrecord, Schot baalt
Peter Wright heeft afgelopen weekend bijna zijn eigen wereldrecord verbeterd. De Schot was een pijl verwijderd van een gemiddelde boven 123,50, het hoogst gegooide gemiddelde ooit op een gestreamde baan.
Lees meer
PDC kiest voor twee nieuwe locaties voor World Series Down Under
De PDC heeft twee nieuwe locaties toegevoegd aan de World Series-kalender. Het demonstratietoernooi gaat dit jaar naar Wollongong en Townsville, twee steden in Australië.
Lees meer
Loting UK Open: Nederlandse onderonsjes in eerste ronde, Ashton tegen Belg
De loting voor de eerste drie rondes van de UK Open zijn bekend. 19 van de 23 Nederlanders weten wie ze gaan of kunnen treffen tijdens hun eerste duel in Minehead.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
See How To Make A Snowboard | Whitelines Snowboarding
How To Improve Your Riding On A Snowboard
My 2017 Snowboard Gear List
/// Meer bekijken