/ Nieuws

Anderson keert terug aan oche tijdens UK Open, Cadby ontbreekt

UK Open

25-2-2019 13:13

Gary Anderson zal tijdens de UK Open zijn rentree maken aan het dartbord. De winnaar van de vorige editie is een van de namen in het 160-koppige deelnemersveld voor het toernooi.

De Schot miste dit jaar al The Masters en de Premier League vanwege rugklachten. Op medisch advies liet hij die toernooien schieten. Hij is nu dus fit genoeg om deel te nemen aan het derde grote toernooi van het jaar.

Cadby
Anderson trof vorig jaar Corey Cadby in de finale, maar die eindstrijd zullen we dit jaar in ieder geval niet krijgen. De Australiër miste al veel toernooien vanwege visumproblemen en moet ook de UK Open 2019 aan zich voorbij laten gaan.

Verder zullen twintig Nederlanders deelnemen aan het toernooi, waaronder Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Klik HIER voor de namen van alle Nederlanders.

De loting vindt later vandaag plaats.

/ MEER NIEUWS

Voorspel The Masters 2020
Veel dartkenners kenden een teleurstellend WK en eindigden laag op de ranglijst met voorspellingen. Maar nu is er een nieuwe kans: The Masters 2020! De winnaar krijgt een plekje op onze Wall of Fame!
Lees meer
Ashton over vierde dag op Q-school: 'Het was een marteling'
Lisa Ashton is een van de nieuwe tourkaarthouders. De dartster sleepte haar tourkaart via de Q-school Order of Merit binnen en mag zich de eerste vrouw noemen die dat op die manier voor elkaar graag. Ze is zelf ontzettend blij met haar prestatie.
Lees meer
Harms pakt tourkaart: 'Heb me nog nooit verdiept in de PDC'
Wesley Harms vervolgt zijn carrière bij de PDC. De nummer 1 van de BDO verzekerde zich van een tourkaart tijdens Q-school en staat voor een nieuwe fase in zijn loopbaan.
Lees meer
Speelschema Premier League: Van Gerwen tegen Durrant en Anderson in Ahoy
Het speelschema van de Premier League 2020 is bekend. Michael van Gerwen neemt het in Ahoy op tegen Glen Durrant en Gary Anderson. Jeffrey de Zwaan treft Peter Wright, Jermaine Wattimena neemt het op tegen Gerwyn Price.
Lees meer
Ashton pakt historische tourkaart in Wigan
Lisa Ashton is de eerste vrouw ooit die in bezit is van een PDC-tourkaart via Q-school. De dartster verdiende die kaart door middel van de Britse Q-school Order of Merit.
Lees meer
Vier Nederlanders zetten belangrijke stap in carrière en pakken tourkaart
De Europese Q-school in Hildesheim is voor vier Nederlanders een succes geworden. Martijn Kleermaker, Derk Telnekes, Wesley Harms en Dirk van Duijvenbode hebben wat ze wilden: een tourkaart.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken