/ Nieuws

Anderson zonder verwachtingen naar UK Open

UK Open

26-2-2019 16:52

Gary Anderson gaat zonder verwachtingen de UK Open in. De Schot miste door rugklachten The Masters en de Premier League, maar zal in Minehead weer aan het bord staan. 

"Om eerlijk te zijn, ik heb de competitie gemist", zegt Anderson tegenover playwiththebest. Eind vorig jaar speelde hij zijn laatste wedstrijd. Toen verloor hij de halve finale van het WK Darts van Michael van Gerwen. "Ik heb geen idee hoe het dit weekend zal gaan, want ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld."

Anderson is uberhaupt weinig bezig geweest met darten de laatste twee maanden. "Het ging allemaal om het herstel van mijn rug. Hij belangrijkste was dat ik de beste mogelijke behandeling kreeg."

UK Open
Anderson zal pas in de vierde ronde van de UK Open instromen. Hij is daarom nog niet in de loting voor het toernooi meegenomen. Vrijdagavond komt hij voor het eerst in actie.

1 Samenvatting Michael van Gerwen - Gary Anderson
De laatste officiele dartwedstrijd van de Schot.

/ MEER NIEUWS

Ashton pakt historische tourkaart in Wigan
Lisa Ashton is de eerste vrouw ooit die in bezit is van een PDC-tourkaart via Q-school. De dartster verdiende die kaart door middel van de Britse Q-school Order of Merit.
Lees meer
Vier Nederlanders zetten belangrijke stap in carrière en pakken tourkaart
De Europese Q-school in Hildesheim is voor vier Nederlanders een succes geworden. Martijn Kleermaker, Derk Telnekes, Wesley Harms en Dirk van Duijvenbode hebben wat ze wilden: een tourkaart.
Lees meer
Van Duijvenbode, Kleermaker en Telnekes op koers voor tourkaart
Dirk van Duijvenbode, Martijn Kleermaker en Derk Telnekes hebben een tourkaart binnen handbereik. Het drietal staat hoog op de Europese Q-school Order of Merit en zitten ook op de vierde dag bij de laatste 32.
Lees meer
Sherrock en Suzuki verlaten teleurstellende Q-school met lege handen
Fallon Sherrock en Mikuru Suzuki, de twee vrouwelijke deelnemers van het PDC WK Darts 2020, hoopten deze dagen een tourkaart te bemachtigen, maar staan met lege handen. Ze speelden een teleurstellende Q-school en kunnen naar huis.
Lees meer
Telnekes start jacht op tourkaart tegen landgenoot
De loting voor de belangrijke laatste dag van de Europese Q-school is verricht. Derk Telnekes start tegen Arjan Konterman, Dirk van Duijvenbode opent tegen Frantisek Mika.
Lees meer
Oranje boven op Europese Q-school Order of Merit
De laatste dag van Q-school staat op het punt van beginnen en dus is het een spannende dag voor velen. Nog acht tourkaarten liggen er voor het grijpen. De Nederlanders staan er goed voor.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken