/ Nieuws

Anderson zonder verwachtingen naar UK Open

UK Open

26-2-2019 16:52

Gary Anderson gaat zonder verwachtingen de UK Open in. De Schot miste door rugklachten The Masters en de Premier League, maar zal in Minehead weer aan het bord staan. 

"Om eerlijk te zijn, ik heb de competitie gemist", zegt Anderson tegenover playwiththebest. Eind vorig jaar speelde hij zijn laatste wedstrijd. Toen verloor hij de halve finale van het WK Darts van Michael van Gerwen. "Ik heb geen idee hoe het dit weekend zal gaan, want ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld."

Anderson is uberhaupt weinig bezig geweest met darten de laatste twee maanden. "Het ging allemaal om het herstel van mijn rug. Hij belangrijkste was dat ik de beste mogelijke behandeling kreeg."

UK Open
Anderson zal pas in de vierde ronde van de UK Open instromen. Hij is daarom nog niet in de loting voor het toernooi meegenomen. Vrijdagavond komt hij voor het eerst in actie.

1 Samenvatting Michael van Gerwen - Gary Anderson
De laatste officiele dartwedstrijd van de Schot.

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer
Wade: 'Cross was by far de beste speler deze Premier League'
James Wade versloeg Rob Cross tijdens de laatste speelweek van de reguliere Premier League, waardoor 'Voltage' de koppositie aan zijn neus voorbij zag gaan. Volgens Wade is het echter niet terecht dat Cross niet als de nummer 1 eindigt.
Lees meer
Cross verliest van Wade en geeft koppositie weg aan Van Gerwen
Niet Rob Cross maar Michael van Gerwen sluit de reguliere Premier League af als nummer één van de ranglijst. Op de slotdag moest de Engelsman winnen van landgenoot James Wade, maar hij ging met 8-6 onderuit.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken