/ Nieuws

Smith ondanks operatie 'gewoon' in actie: 'Pijn of niet, ik wil spelen'

28-2-2019 16:58

Michael Smith komt donderdagavond gewoon in actie tijdens de Premier League. De Engelsman moest maandag met spoed geopereerd worden vanwege een abces, maar staat donderdag weer op het podium.

"Pijn of niet, ik heb besloten om af te reizen naar Exeter en te spelen voor een reden en dat is om darts te spelen", laat hij weten op Twitter. "Een beetje op mijn kont zitten en niets doen gaat me niet helpen om er weer bovenop te komen. Vechten en alles geven, dat ben ik en dat zal ik dan ook doen."

Michael Smith moest afgelopen maandag met spoed naar het ziekenhuis vanwege abces. Op aandringen van zijn vrouw Dagmara ging hij naar de dokter. Hij had zondag een grote knobbel op zijn been, maar desondanks deed hij mee aan de Players Championship die zondag. In het ziekenhuis groeide het abces van 5 naar 13 centimeter. Hij is daarop direct geopereerd. Volgens de dokter had het, als hij langer had gewacht, een bloedvergiftiging kunnen worden.

Michael Smith neemt het in de vierde speelweek van de Premier League op tegen Raymond van Barneveld. Een dag later speelt hij in de vierde ronde van de UK Open.

1 Scholten over blessure Smith

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken