/ Nieuws

Van Barneveld verliest opnieuw in Premier League Darts

Premier League

07-3-2019 22:20

Raymond van Barneveld wacht nog altijd op zijn eerste overwinning in de Premier League 2019. In Aberdeen ging de Nederlander met 7-3 onderuit tegen Peter Wright, die dankzij deze overwinning op zes punten komt. (video onderaan)

Van Barneveld begon de wedstrijd uitstekend met een maximale score en wist via dubbel 8 zijn eerste leg binnen te halen. Wright maakte gelijk en wist 'Barney' te breaken via tops, nadat de Nederlander twee pijlen op dubbel 16 miste. Via dubbel 19 bracht Wright het verschil op twee, waarna hij via een 81-finish Van Barneveld opnieuw brak. De daaropvolgende drie legs gingen met de darts mee, waardoor de stand op 6-2 kwam.

In de negende leg kreeg Wright de kans om het duel in het slot te gooien, maar hij miste dubbel 12 voor een mooie 141-finish. Van Barneveld gooide de dubbel wel en verkleinde zijn achterstand tot 6-3. Een leg later was het alsnog gedaan, toen Wright via dubbel 1 zijn zevende en beslissende leg behaalde.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden in het Premier League toernooicenter.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via Facebook, Instagram en YouTube.

Door: Casper Timmers

1 SAMENVATTING

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken