/ Nieuws

Opluchting voor Cadby: visumproblemen voorbij

13-3-2019 13:27

Corey Cadby kan zich weer gaan richten op zijn PDC-carrière. De Australiër was bijna een jaar lang niet welkom in Engeland vanwege visumproblemen, maar die problemen zijn nu opgelost.

"Het was een geweldig gevoel toen ik mijn visum kreeg. Het is misschien wel de belangrijkste dag uit mijn loopbaan", zegt Cadby op de website van de PDC. Het talent stapte in maart 2018 in het vliegtuig naar zijn geboorteland om in het huwelijksbootje te stappen en zijn visum op orde te maken, maar dat duurde langer dan verwacht. "De vertragingen in het aanvraagproces hebben het erg moeilijk gemaakt het laatste jaar. Daarnaast kreeg ik te maken met stress en depressies, maar ik ben nu terug en kijk positief naar de toekomst."

UK Open 2018
Het laatste optreden van Cadby in Engeland dateert van begin maart 2018. Toen haalde hij de finale van de UK Open, die hij verloor van Gary Anderson. Daarna moest de jeugdwereldkampioen van 2016 toernooien als de Grand Slam of Darts en het WK Darts laten schieten. Op 6 april hoopt hij weer te kunnen deelnemen aan de Players Championship 9.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken