/ Nieuws

Opluchting voor Cadby: visumproblemen voorbij

13-3-2019 13:27

Corey Cadby kan zich weer gaan richten op zijn PDC-carrière. De Australiër was bijna een jaar lang niet welkom in Engeland vanwege visumproblemen, maar die problemen zijn nu opgelost.

"Het was een geweldig gevoel toen ik mijn visum kreeg. Het is misschien wel de belangrijkste dag uit mijn loopbaan", zegt Cadby op de website van de PDC. Het talent stapte in maart 2018 in het vliegtuig naar zijn geboorteland om in het huwelijksbootje te stappen en zijn visum op orde te maken, maar dat duurde langer dan verwacht. "De vertragingen in het aanvraagproces hebben het erg moeilijk gemaakt het laatste jaar. Daarnaast kreeg ik te maken met stress en depressies, maar ik ben nu terug en kijk positief naar de toekomst."

UK Open 2018
Het laatste optreden van Cadby in Engeland dateert van begin maart 2018. Toen haalde hij de finale van de UK Open, die hij verloor van Gary Anderson. Daarna moest de jeugdwereldkampioen van 2016 toernooien als de Grand Slam of Darts en het WK Darts laten schieten. Op 6 april hoopt hij weer te kunnen deelnemen aan de Players Championship 9.

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken