/ Nieuws

Van Barneveld dieper in problemen na nederlaag tegen Cross

14-3-2019 22:55

Raymond van Barneveld heeft opnieuw niet weten te winnen in de Premier League. De Nederlander trof in de zesde speelweek van het toernooi Rob Cross en zag de Engelsman in het tweede deel van de wedstrijd afstand nemen. (video onderaan)

Van Barneveld startte de partij zoals hij vaker doet in de Premier League. Na twee legs keek hij tegen een achterstand van 2-0 aan. Hij herpakte zich echter uitstekend en na vier legs stond een gelijke stand op het scorebord. In de vijfde leg leek Van Barneveld zelfs op voorsprong te komen, maar hij miste twee pijlen voor de dubbel.

De slordigheid van 'Barney' werd direct afgestraft. Cross nam weer de leiding en drukte door. Hij gunde in het vervolg van de partij nog maar een leg aan de Nederlander en won zodoende dus met 7-3. 

Door de goede uitslagen van de concurrenten van Van Barneveld ziet hij de veilige plekken verder uit zicht raken. Hij heeft nog drie wedstrijden, waarvan twee in Ahoy Rotterdam, om degradatie op Judgement Night te voorkomen en daarmee zijn laatste Premier League te redden.

1 SAMENVATTING

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken