/ Nieuws

Van Barneveld dieper in problemen na nederlaag tegen Cross

14-3-2019 22:55

Raymond van Barneveld heeft opnieuw niet weten te winnen in de Premier League. De Nederlander trof in de zesde speelweek van het toernooi Rob Cross en zag de Engelsman in het tweede deel van de wedstrijd afstand nemen. (video onderaan)

Van Barneveld startte de partij zoals hij vaker doet in de Premier League. Na twee legs keek hij tegen een achterstand van 2-0 aan. Hij herpakte zich echter uitstekend en na vier legs stond een gelijke stand op het scorebord. In de vijfde leg leek Van Barneveld zelfs op voorsprong te komen, maar hij miste twee pijlen voor de dubbel.

De slordigheid van 'Barney' werd direct afgestraft. Cross nam weer de leiding en drukte door. Hij gunde in het vervolg van de partij nog maar een leg aan de Nederlander en won zodoende dus met 7-3. 

Door de goede uitslagen van de concurrenten van Van Barneveld ziet hij de veilige plekken verder uit zicht raken. Hij heeft nog drie wedstrijden, waarvan twee in Ahoy Rotterdam, om degradatie op Judgement Night te voorkomen en daarmee zijn laatste Premier League te redden.

1 SAMENVATTING

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken