/ Nieuws

Van Gerwen na moeizame start naar ruime zege op Price

14-3-2019 23:04

Michael van Gerwen heeft zich uitstekend herpakt in de Premier League na tweede wedstrijden zonder zege. Na een stroeve start had de Nederlander weinig moeite van medekoploper Gerwyn Price: 7-2. (video onderaan)

De eerste beurten van de wedstrijd waren tekenend voor de beginfase van het duel. Price opende met een score van 26, waarna Van Gerwen 27 van het bord gooide. De Nederlander gooide zelfs even onder de 70 gemiddeld, maar desondanks stond het na vier legs 3-1 voor Van Gerwen.

Na die vier legs kwamen beide spelers los. De gemiddeldes gingen omhoog en Price kwam terug tot 3-2, maar later deelde Van Gerwen een gevoelige tik uit. 'The Iceman' miste een pijl voor tops en zag vervolgens zijn tegenstander een prachtige finish gooien. Via de single bull, T19 en de dubbele bull werd 132 van het bord gegooid. Van Gerwen kwam niet meer in gevaar en pakte eindelijk weer de volle buit in de Premier League.

1 SAMENVATTING

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken