/ Nieuws

Cross ook in Rotterdam te sterk voor De Zwaan

Premier League

28-3-2019 21:41

Jeffrey de Zwaan is er niet in geslaagd om voor een kleine sensatie te zorgen in Rotterdam. De jonge Nederlander begon goed, maar verloor uiteindelijk van een sterk spelende Rob Cross die maar liefst acht keer 180 noteerde.

De Zwaan opende briljant. De Nederlander begon met een twaalfdarter om Cross te breaken en verzilverde deze break middels een 151-finish terwijl zijn tegenstander op 76 stond te wachten. Onder een striemend fluitconcert wist de wereldkampioen van 2018 wat terug te doen: 2-1. Gedragen door het publiek ging De Zwaan door. Met twee maximale scores wist onze landgenoot zijn derde leg binnen te hengelen: 3-1.

Bij een stand van 3-2 in het voordeel van de Nederlander profiteerde Cross van een mindere leg van De Zwaan. De Zwaan was niet binnen zes beurten uit waardoor Cross gelijk wist te maken. ‘Voltage’ kwam 4-3 voor en strooide vervolgens nog meer zout in de wonden van De Zwaan. De Engelsman noteerde een 124-finish op de bull’s eye om zo 5-3 voor te komen. Drie legs later beslechte Cross het treffen in zijn voordeel door zijn tweede matchdart te benutten: 7-4.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden in het Premier League toernooicenter.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via Facebook, Instagram en YouTube.

Door: Marnix Rutgers

1 SAMENVATTING
2 'Ik voelde me zo lekker!'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken