/ Nieuws

Nieuwe blessure belemmert herstel Anderson

10-4-2019 10:55

Het herstel van de rug van Gary Anderson verloopt moeizaam. De Schot is al ruim vier maanden bezig met zijn rug en het einde is nog niet in zicht. Een tenniselleboog heeft zijn herstel vertraagd.

"Zolang ik last houd van deze blessure zal het lastig worden om terug te keren. Hopelijk ben ik over een maand terug en kan ik er weer tegenaan", zegt Anderson, die hoopt op de World Cup of Darts weer in actie te komen. "Ik wil zo snel mogelijk weer spelen."

Anderson heeft wellicht injecties nodig om van blessure af te komen, al heeft hij dat liever niet. "Ik wil er liever zelf vanaf komen, maar als het moet, moet het."

Lachen
De laatste maanden hebben de 'The Flying Scotsman' ook aan het denken gezet. "Ik heb het afgelopen jaar niet genoten. Ik heb veel pijn gehad en daar word ik chagrijnig van", zegt Anderson. "Zo ben ik niet. Ik houd van lachen bij het darten, maar dat heb ik niet kunnen doen. Als ik niet meer met de jongens kan lachen, sla ik me er doorheen. Maar als dat niet meer kan, stop ik ermee."

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken