/ Nieuws

Cross op sterke wijze voorbij Wright in Liverpool

Premier League

11-4-2019 22:26

Rob Cross heeft zijn koppositie in de Premier League verstevigd. De 28-jarige Engelsman wist op de elfde speelavond knappe wijze af te rekenen met Peter Wright uit Schotland. Het werd 8-5 voor 'Voltage'. (video onderaan)

Cross behield zijn openingsleg en wist vervolgens via een mooie 140-finish meteen een tik uit te delen aan zijn tegenstander. De daaropvolgende vijf legs gingen met de darts mee, waardoor de voormalig wereldkampioen op een 5-2 voorsprong kwam. Via een 105-check out wist Cross opnieuw te breaken, waarna Wright twee legs op rij wist te winnen. Ondanks twee ton plus finishes in de eigen legs slaagde 'Snakebite' er niet in om de break achterstand ongedaan te maken. Hierdoor stapte Cross uiteindelijk met een 8-5 zege van het podium en is hij bijna verzekerd van een plaats in de play offs.

Price opnieuw te sterk voor Suljovic
Gerwyn Price heeft goede zaken gedaan met het oog op de naderende play offs. De Welshman was voor de tweede keer deze Premier League te sterk voor de Oostenrijker Mensur Suljovic: 8-5.

Price ging de wedstrijd goed van start en wist snel op een 3-0 voorsprong te komen. Net als in Ahoy Rotterdam wist Suljovic de achterstand weg te werken en zelfs op een 4-3 voorsprong te komen. Door gemiste dubbels aan de kant van Suljovic kwam Price weer op gelijke hoogte, waarna 'The Iceman', opnieuw op voorsprong kwam. De daaropvolgende drie legs gingen met de darts mee, waardoor Price als winnaar van het podium stapte.

Wade en Gurney in evenwicht
De derde wedstrijd van de avond ging tussen James Wade en Daryl Gurney. De eerste twee legs van de wedstrijd gingen met de darts mee, waarna Gurney via een 90-finish de eerste break wist te plaatsen. Ondanks dat 'Superchin' scorend veel sterker was, wist hij het verschil in legs niet verder uit te breiden. In de tiende leg wist Wade terug op gelijke hoogte te komen, waarna de resterende legs met de darts mee gingen en het duel in 7-7 eindigde.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden in het Premier League toernooicenter.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via Facebook, Instagram en YouTube.

Door: Casper Timmers

1 SAMENVATTING

/ MEER NIEUWS

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
See How To Make A Snowboard | Whitelines Snowboarding
How To Improve Your Riding On A Snowboard
My 2017 Snowboard Gear List
/// Meer bekijken