/ Nieuws

Van Gerwen laat Smith kansloos in Premier League

Premier League

11-4-2019 23:01

In een heerlijke wedstrijd heeft Michael van Gerwen de druk op Rob Cross kunnen houden. De 29-jarige Van Gerwen speelde ijzersterk en versloeg hekkensluiter Michael Smith met 8-3. (video's onderaan)

Van Gerwen ging voortvarend van start en wist in de openingsleg Smith meteen te breaken. In de tweede leg kreeg 'Bullyboy' de mogelijkheid om terug te breaken, maar drie pijlen op de dubbel waren niet aan hem besteed. Van Gerwen profiteerde en kwam op een 2-0 voorsprong.

Ook in de derde leg was het Smith die als eerste op een finish stond. De Engelsman miste opnieuw, waarna 'Mighty Mike' via een 122-finish op 3-0 kwam. De vierde leg ging in evenveel beurten naar de Nederlander, die Smith vervolgens op het scorebord zag komen. Van Gerwen behield opnieuw zijn eigen leg, waarna hij Smith voor een derde keer wist te breaken. De verliezend finalist van het WK 2019 kwam terug tot 6-3, maar kon niet voorkomen dat Van Gerwen met een 8-3 zege van het podium stapte.

Dankzij deze overwinning komt Van Gerwen op 16 punten, waardoor het verschil met Cross nog één punt is. James Wade en Gerwyn Price volgen als nummer drie en vier op 12 punten.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden in het Premier League toernooicenter.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via Facebook, Instagram en YouTube.

Door: Casper Timmers

1 SAMENVATTING

/ MEER NIEUWS

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
See How To Make A Snowboard | Whitelines Snowboarding
How To Improve Your Riding On A Snowboard
My 2017 Snowboard Gear List
/// Meer bekijken