/ Nieuws

Wade sleept opnieuw ProTour-titel in de wacht

13-4-2019 18:47

James Wade heeft voor het tweede weekend op rij een ProTour gewonnen. Nadat hij een week eerder zijn eerste ProTour-titel in drie jaar pakte was dit weekend opnieuw raak. 'The Machine' was de beste tijdens Players Championship 11.

Wade begon zijn toernooi met een 6-0 zege op Eddie Dootson, waarin hij ruim 110 gooide. Vervolgens werden Joe Murnan, Vincent van der Voort, Krzysztof Ratajski, Jonny Clayton en Ian White aan de kant gezet. In de finale trof hij Michael Smith, wie hij met 8-6 versloeg.

Jelle Klaasen was de beste Nederlander op het toernooi. Hij bereikte de kwartfinale van het toernooi, waar hij met 6-2 onderuit ging tegen Steve West. Raymond van Barneveld was bij de laatste 64 niet opgewassen tegen Darren Webster. Hij verloor met 6-2.

/ MEER NIEUWS

Ilagan gooit negendarter, tegenstander Malicdem juicht net zo hard mee (video)
Lourence Ilagan gooide tijdens de Asian Tour een perfecte leg. De Filipijnse darter nam het op tegen Noel Malicdem toen hij de negendarter gooide. Zijn landgenoot juichte net zo hard mee.
Lees meer
Spannend weekend voor Van der Voort en Meulenkamp met oog op Matchplay
Het wordt een spannend weekend voor verschillende darters. Aankomend weekeinde wordt namelijk de Czech Darts Open gespeeld, het laatste toernooi voor de cut-off date voor de World Matchplay. Het zijn nog drie plaatsen over.
Lees meer
Wade wint vierde PDC-titel van het jaar met PC18
James Wade heeft zijn vierde PDC-titel van het jaar gewonnen. De Engelsman was de sterkste tijdens de Players Championship 18 na een zege op Jose de Sousa.
Lees meer
Meulenkamp grijpt naast finaleplaats na sterk optreden op PC17
Ron Meulenkamp heeft net naast de finale van de Players Championship 17 gegrepen. De Nederlander strandde de halve finale na een nederlaag tegen Nathan Aspinall.
Lees meer
Van Gerwen probeert tijdens demo enkel op speciale manieren te finishen
Michael van Gerwen probeert tijdens een demo het publiek en zichzelf te vermaken door finishes op de meest rare manieren uit te gooien. Ook tijdens het Ostsee Darts Gala deed de Nederlander dat.
Lees meer
Wattimena, De Zwaan en Van der Voort naar Austrian Darts Championship
Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan en Vincent van der Voort gaan naar de Austrian Darts Championship. Zij wisten de finaleronde van het Europese kwalificatietoernooi te doorstaan en pakten zodoende een startbewijs voor het EuroTour-toernooi.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken