/ Nieuws

Ex-topvoetballer Van der Vaart debuteert op BDO-toernooien

16-4-2019 16:04

De Denmark Open en Denmark Masters kent een opvallende deelnemer. Voormalig topvoetballer Rafael van der Vaart heeft zich namelijk ingeschreven voor de twee BDO-toernooien, die op 4 en 5 mei worden gespeeld.

Van der Vaart komt op de toernooien mogelijk uit tegen de top van de BDO. Onder andere Jim Williams, Scott Mitchell en Willem Mandigers zijn ook aanwezig. 

Van der Vaart is groot fan van darts. Hij deed met Michael van Gerwen al mee aan 'Die Promi-Darts-WM', waar bekende personen samen met topdarters de strijd met elkaar aangingen. Het Nederlandse duo bereikte de finale, maar verloor die van Max Hopp en Jimi Ochsenknecht.

Van der Vaart was als voetballer actief voor onder meer Ajax, Real Madrid en het Nederlands elftal. Tegenwoordig woont hij in Denemarken vanwege zijn relatie met handbalster Estavana Polman, die in dat land speelt. Ook zijn broer Fernando van der Vaart zal meedoen aan de dartstoernooien.

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken