/ Nieuws

Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'

25-4-2019 15:50

Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.

"Ik kan het nog steeds halen", zegt Wright tegenover Sky Sports. "Mijn vorm is nog steeds erg goed. Als ik doe wat ik kan, kan ik nog alle resterende wedstrijden winnen en me plaatsen voor de play-offs."

Wright wordt vaak verweten te vaak van pijlen te wisselen. "Iedere week hetzelfde setje gebruiken zou beter zijn, maar dat is niet hoe ik ben. Vandaag ga ik wel met hetzelfde setje spelen als in Munchen", zegt Wright, die dit weekend deelnam aan de German Darts Grand Prix. "Ik wissel te veel van pijlen. Ik heb andere dingen aan mijn hoofd gehad, ik kon me niet volledig op het darten concentreren zoals ik zou willen. Daarom haal ik niet de goede resultaten."

"Ik blijf zoeken naar dat kleine beetje extra", vervolgt Wright zijn verhaal over het wisselen van pijlen. "Soms raakt een setje verveeld en dan vind ik het niet leuk meer om er mee te gooien. Ik kom dan op een punt dat ik ze niet meer kan gebruiken en daarom wissel ik."

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken