/ Nieuws

Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'

25-4-2019 15:50

Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.

"Ik kan het nog steeds halen", zegt Wright tegenover Sky Sports. "Mijn vorm is nog steeds erg goed. Als ik doe wat ik kan, kan ik nog alle resterende wedstrijden winnen en me plaatsen voor de play-offs."

Wright wordt vaak verweten te vaak van pijlen te wisselen. "Iedere week hetzelfde setje gebruiken zou beter zijn, maar dat is niet hoe ik ben. Vandaag ga ik wel met hetzelfde setje spelen als in Munchen", zegt Wright, die dit weekend deelnam aan de German Darts Grand Prix. "Ik wissel te veel van pijlen. Ik heb andere dingen aan mijn hoofd gehad, ik kon me niet volledig op het darten concentreren zoals ik zou willen. Daarom haal ik niet de goede resultaten."

"Ik blijf zoeken naar dat kleine beetje extra", vervolgt Wright zijn verhaal over het wisselen van pijlen. "Soms raakt een setje verveeld en dan vind ik het niet leuk meer om er mee te gooien. Ik kom dan op een punt dat ik ze niet meer kan gebruiken en daarom wissel ik."

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken