/ Nieuws

Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'

25-4-2019 16:35

 
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
 
"Van alle spelers in de Premier League, ben ik de speler die zich het minst druk maakt over het spelen tegen Van Gerwen", zegt Wade tegen Live Darts. "Ik zou graag zeggen dat ik nerveus en bang ben, maar nee, dat ben ik niet."
 
"Michael is geweldig in wat hij doet, hij is een fenomenale speler waar ik veel respect voor heb, maar ik weet dat ik hem kan verslaan" vervolgt Wade. "Ik speel niet mijn beste spel in vijf jaar, maar het komt er weer aan. Dat geeft me energie, maar maakt me ook nerveus tegelijk."
 
"Ik ben niet bang voor zogenaamde 'topspelers'. Ik hoor daar zelf bij als ik goed speel. Er zijn ontzettend veel spelers die erg goed kunnen gooien en het is aan mij de taak om dat niveau aan te blijven tikken. Maar ik denk ik goed genoeg ben om ze allemaal te verslaan."

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken