/ Nieuws

Cullen slaat terug: 'Ik ben geen valsspeler!'

01-5-2019 14:01

Joe Cullen stuurde woensdag een opvallende tweet de wereld in. De Engelse speler werd door een nog onbekende speler beschuldigd van valsspelen. 

"Om een valsspeler genoemd te worden, wanneer ik niets verkeerd heb gedaan, is een grote belediging!", zegt Cullen. "En het ergste van alles, het kwam van een zogenaamde vriend."

Wie de beledigingen precies de wereld in heeft gestuurd en wat er precies is gezegd, is niet duidelijk. Het is wel duidelijk dat de woorden hard zijn aangekomen, zeker na alle energie die hij in darts heeft gestopt. "Ik speel nu al 10 jaar darts, ik wijd er mijn leven aan, ik heb verjaardagen gemist, gespeeld op speciale gelegenheden en God weet wat nog meer."

Cullen kwam tijdens de Players Championship 14 in actie tegen Adrian Gray, Niels Zonneveld, Vincent van der Meer, Simon Whitlock en verloor in de kwartfinale van Stephen Bunting.

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken