/ Nieuws

Cross nieuwe koploper Premier League

Premier League

02-5-2019 23:09

Door zelf ruim te winnen van Michael Smith (8-1) en de nederlaag van Michael van Gerwen is Rob Cross de nieuwe koploper in de Premier League. Ook Mensur Suljovic en James Wade deden goede zaken door hun wedstrijden winnend af te sluiten. (video onderaan)

Rob Cross - Michael Smith 8-1
In een eenzijdige partij won Voltage met ruime cijfers van Michael Smith. Met maar liefst 8-1 kreeg Bully Boy een pak rammel van Cross. Voor Smith moeten het nog zware weken zijn in de Premier League. Hij weet dat hij zich niet meer kan plaatsen voor de play-offs, maar zal toch zijn wedstrijden moet spelen. Mede door uitstekend finishen liep de wereldkampioen van 2018 snel naar een 5-0 voorsprong. Met een 68 finish kon Smith een ‘whitewash’ voorkomen. Daarna versnelde Cross en met drie 11-darters op rij pakte hij de zege: 8-1.

Peter Wright - Mensur Suljovic 6-8
Suljovic heeft goede zaken gedaan in de strijd om het bereiken van de laatste vier. Met een 8-6 overwinning komt de Oostenrijker op 17 punten op de ranglijst. Al in de eerste leg liet The Gentle zien dat hij scherp aan de wedstrijd begon. Met een 144 finish brak hij direct de leg van Wright. Suljovic liep snel uit naar een 5-1 voorsprong, waarna Snakebite zich terugvocht naar een 7-6 achterstand. De Schot gooide drie keer een 100+ finish. 130, 110 en 100. De 14e en laatste leg van de wedstrijd gooide The Gentle een 12-darter, waardoor hij zichzelf een uitstekende dienst mee bewees.

James Wade-Gerwyn Price 8-4
James Wade heeft in een direct duel met 8-4 gewonnen van Gerwyn Price. De Welshman was vanaf het eerste moment zeer geagiteerd. Iets op het podium irriteerde The Iceman. Vermoedelijk had het iets te maken met het gedrag van James Wade. Na afloop gaf Price zijn tegenstander ook geen hand, maar wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. Wade liep direct uit naar een 3-0 voorsprong. De Engelsman hield eigen legs en brak eenmaal de leg van Price. Daarna hield hij de break voorsprong tot 7-4. In de 12e leg brak hij de Welshman opnieuw en zodoende kwam de 8-4 stand op het scorebord. Daarmee doet Wade goede zaken in de stand en zal het voor Price zeer moeilijk worden om de play-offs te halen.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden in het Premier League toernooicenter.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter via @RTL7Darts. Wil je meepraten tijdens de uitzendingen? Maak dan gebruik van de #RTL7Darts. RTL7Darts is ook te vinden via Facebook, Instagram en YouTube.

 

1 VIDEO

/ MEER NIEUWS

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
See How To Make A Snowboard | Whitelines Snowboarding
How To Improve Your Riding On A Snowboard
My 2017 Snowboard Gear List
/// Meer bekijken