/ Nieuws

Wade teleurgesteld in Price na incident: 'Ik zweer dat ik niets fout deed'

Premier League

03-5-2019 11:54

James Wade wist tijdens de veertiende speelronde van de Premier League te winnen van Gerwyn Price. De Welshman was gedurende de wedstrijd niet blij met zijn tegenstander en weigerde na afloop handen te schudden.

Wade heeft echter geen idee waarom Price zo boos werd en is zich van geen kwaad bewust. "Ik zweer op mijn zoontje Arthur dat ik niets verkeerd heb gedaan. We zullen elkaar hierover nog wel spreken", zegt Wade, die door het voorval niet kan genieten van zijn zege, tegenover Live Darts. "Ik houd hier geen positief gevoel aan over. Ik heb hier best van streek door."

"Price is een van de beste vier spelers van de wereld op dit moment. Hij is misschien wel de beste 'nieuwe' speler hier", gaat 'The Machine' verder. "Ik heb veel respect voor hem. Meer dan voor andere spelers. Ik ben gewoon teleurgesteld."

1 VIDEO

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken